Wesela i zamek książ

Zamek Książ w Wałbrzychu, Stary Książ, Centrum Kongresowo - Kulturalne

Postprzez Redakcja Pon Wrz 21, 2009 12:22 pm

Dlaczego młode pary pragną wesela w Zamku Książ?
W dniu, kiedy mamy związać się z drugą osobą sakramentalnym „tak” pragniemy, aby wszystko było magiczne, cudowne, niepowtarzalne. Każda para pragnie do końca swych wspólnych dni wspominać miłe chwile, wracać pamęcią do tych, które były najbardziej niezwykłe. Jednym z najważniejszych, bo pierwszych, jest dzień ślubu. Pewnie dlatego narzeczeni decydują się na ślub w zamku.

Czytaj więcej na: Wesela i zamek książ
Redakcja

Dołączenie: Śro Cze 17, 2009 12:34 pm

Re: Wesela i zamek książ

Postprzez Ilonka Pią Lis 06, 2009 6:49 am

Tak Tak , najpiękniejsze wesela są na Zamku Książ, ale, ale, !!! ale nie odbywają się ne same organizacją i całością czuwania nad naszym cudownym weselem i całą logistyką zajęła się tam specjalistka Pani Beata Barwińska ( dama z klasą , znająca się na rzeczy i na zasadach dobrego wychowania a mąż zauważył jeszce że niezwykłej urody i ja to potwierdzam)
Art Consultants Events And Wedding to firma która w zamku Książ wszystko nam zorganizowała
od rezerwacji najpiekniejszej sali Balowej , hoteli orkiestry po menu i pokaz lampionów
Polecam wszystkim wesela w Zamku Książ ja byłam prawdziwą księżniczką przez całe 2 dni.
polecam http://www.artc-ksiaz.pl wszystkim którzy będą robić wesele w Zamku Książ.
Nie wiem jak wy ale ja chciała bym tam być dalej tam jest cudownie
Stwierdzam to ja , mój mąż i moi Goście ( z Niemiec Belgii Holandii i USA)
Polecam wszystkimpobyt w Zamku na dłużej lub krócej to cudowne miejsce z magia i czarami ja sie o tym przekanałam , przekonajcie sie i wy

Ilonka i Paweł Gruda
Ilonka

Postprzez marta24 Nie Lis 08, 2009 9:39 pm

Nikomu nie polecam Pani z Artc -ksiaz, sama sobie wypisuje opinie, uwazajcie na nią!Beata Barwińska prowadzi jeddnoosobową działalnosc gospodarcz od marca 2009 r nie jak podaje od lat. nie ma siedziby w Zamku Książ.samodzielnie zorganizowała jedną impreze! Uwazajcie sprawdzajcie dokładnie wszystkie przesłane od niej oferty i informacje, zeby nie załowac.
marta24

Postprzez Ilonka Pią Lis 20, 2009 5:52 am

Moi kochani powiem krótko , byłam , organizowałam i korzystałam i miłam wesele i nie żałuję wręcz na odwrót POLCECAM ART CONSUKTANTS EVENTS AND WEDDING , a kto chce wyślę zdjecia z naszego slubu i opinie całej naszej rodzinki, a te brednie które są wypisywane to konkurencja która pada na ryj po opuszczeniu jej własnie przez Pania Beatę. Wszyscy moi znajomi powiedzieli krótko perfekcyjna organizacja i tyle a kim jest pani Marta bo nie ma nikogo takiego z kim rozmawiałam przedtem na Zamku zanim wybrałam firmę, to podszywajaca sie własnie konkurencja którą boli że ma wrzód na tyłku i że dobra firma zabiera im klienta. to Tyle.
Sprawdzcie sobie sami czy pracuje w którejs z firm restauracji Pani Marta , chyba że jako sprzataczka bo wiem z kim sie spotykałam przy zbieraniu Ofert
Brama - Pani Krysia i Pani Mariola - cudowne kobitki
Ksiązeca - Pani Małgosia - nie polecam
i tyle i Art C - pani Beata- u góry moja opinia
wystarczy ?
Ilonka

Postprzez Karol Wto Gru 15, 2009 4:42 pm

Polecam ,Wszystkim 100% profesjonalizm , podejście do Klienta - nas i do naszych Gości.
Niezatarte wrażenia , wyśmienita kuchnia, opieka nad dziećmi i naszymi zachciankami.
To jest super Firma!!! Polecam Art Consultants Events and Wedding wszystkim Parom młodym
Karol

Postprzez Wujek A. Czw Gru 17, 2009 10:04 am

Pani BB, organizowała mojemu synowi wesele. Taaakiego wesela nie widziałem jeszcze. Cudowne. Wszystko miałem z głowy. Sala, żarcie, gorzoła, parking, kaplica itp. Fantazja. W dodatku , miło sie załatwie sprawe z tak piękną dziewczyną jak Pani Beata, a nie z jakimś garkotłukiem. Polecam.
Wujek A.

Postprzez AniaDruda Pon Sty 25, 2010 3:03 pm

Polecam Wesele w Zamku Ksiaż z Firma Art Consultants Events and Wedding ,jestem identycznego zdania
i powem krótko: fenomenalie, uczciwie i przepięknie. Dziekuję Pani Beatko.
Dziekuję też za wspaniałą wizażystke i fryzjerkę, oraz za przepiekną suknię wszyscy byli zachwyceni moim wyglądem.
AniaDruda

Postprzez Hania i Janusz Śro Maj 12, 2010 5:25 pm

Polecam ze szczerego serca wszystkim romantykom wesele w Zamku Książ, nam całość wesela organizowała firma Art Consultants Events and Wedding- jestesmy bardzo zadowoleni i koszty były o wiele mniejsze niż te które oferowały lokale wewnątrz przy wejściu do zamku. Jestem również mile zaskoczona dużym profesjonalizmem i perfekcją o szcegóły i szczególiki - Polecam te firmę
Hania i Janusz

Postprzez black07 Czw Cze 03, 2010 11:39 am

polecam bardzo zespół black and white z wałbrzycha.dobra oprawa i swietna zabawa i cena niewygorowana! email zespolu www.wikingowiec@yahoo.pl naprawde polecam tel do zespolu 664418597
black07

Postprzez Jerzy i Paula Czw Cze 24, 2010 5:25 pm

Pięknie dziękujemy Pani Beacie Barwińskiej z Art Consultants Events and Wedding za zorganizowanie naszej uroczystości zaślubin przez urzędnika USC na sali Maksymiliana oraz wesela w Zamku Książ na sali Krzywej, mieliśmy bardzo mało czasu na zorgnizowanie wszystkiego ale musieliśmy się pobrać
pomimo iż inne instytucje pracujące w samym wejsciu do zamku nie miały nam nic ciekawego do zaoferowania za olbrzymie pieniądze w ten sposób
trafiliśmy
do Pani Beaty- miłe zaskoczenie, wysoka kultura osobista , wszytkie nasze zlecenia były wykonane z najwyższą precyzją i dopracowaniem i peczołowistością , będziemy zawsze tę firme polecać gdyż jest tego warta. dziękujemy Pani Beato!
Jerzy i Paula

Następna

Powróć do Książ

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Mapa strony

motoryzacja - rolety bambusowe - hotel karpacz - maszyny cnc - tapety ścienne - uzdrowiska Dolny Śląsk