[quote="Redakcja"]Park Linowy "Czarodziejskie Liny" w Jedlinie-Zdrój (zbieg ulic Sienkiewicza i Poznańskiej) to główna atrakcja Czarodziejskiej Góry "Relax". Park każdemu dostarczy niezapomnianych wrażeń i emocji. To jedyne tego typu miejsce w Wałbrzychu i okolicach.
Park posiada 4 trasy: Maluch, Junior, Standard i Ekstremum.
Autor:
Czytaj więcej na: Park Linowy Jedlina-Zdrój[/quote]
teraz nieco się pozmieniało, obecnie jest 5 tras: Maluch, Junior, Standard, Extremum i Tyrolka a dodatkowo jeszcze jest wieża wspinaczkowa, zjazd na torze pontonowym i wypożyczenie hulajnogi oraz deskorolki górskiej. Dokładniejszych informacji można uzyskać na bezpośredniej stronie parku pod adresem
http://www.czarodziejskieliny.pla co do komentarza użytkownika "Niezadowolony Mieszkaniec" niestety ale to są zwykłe pomówienia. Ceny na samym początku dla mieszkańców Jedliny a ludzi z innych miast były inne ponieważ chodziło o promocję a co do kultury osobistej to chyba pan jej nie posiada ponieważ pisząc w swoim poście sam Pan obraża innych ludzi "bunch of rats running around looking for food". Ja osobiście przebywam tam co roku z rodzina i nie natknęliśmy się na jakiekolwiek zachowanie, które zostało przez Pana opisane. Park posiada wysokie standardy a kultura osobista pracowników jest na najwyższym poziomie dlatego uważam, że nie ma w Pańskiej wypowiedzi ani grama prawdy, jest mi przykro, że rozsiewa Pan fałszywe oskarżenia i na dodatek obraża innych. Ja ze swojej strony bardzo polecam a najlepiej będzie samemu ocenić przyjeżdżając i sprawdzając jak jest faktycznie.